Kristen Ungdom Moldova

Pilgrims International er i skrivende stund i samarbejde med AKBU og DUF i gang med at stifte Moldovas første kristne ungdomsbevægelse. Kristne Unge i Moldova stifter en organisation som skal være stemme for deres vision og mission i Moldova.

Pilgrims International har været fortalere for at Moldova Kristne Ungdom skal have deres eget talerør og igennem foreningsarbejde lære mere om tværkirkelig  samarbejde, organisationskultur og demokratiske styreformer. 

Moldovas ungdom er en stor ressource rigdom af talenfulde og engagerede unge. De udgør et stort antal af frivillige, som ugentlig giver mange timer til positive og samfundsnyttige initiativer. Dette vil de gerne synlig gøre mere. Protestantisk ungdom er en minoriet som ikke altid bliver hørt eller set, på trods af deres mange fantastiske tiltag.  

Allerede nu vil organisationen repræsentere unge fra hele landet. Unge fra Transnistrien ( et udbryder område i Moldovas Repulblik) og minioritets grupper som kristne Roma ungdom og unge fra Messiansk jødisk ungdom.

Vi er utrolig stolte af disse fremskridt og glæder os til at se, hvad de unge vil komme op med at ideer, drømme og projekter

 

 

Sommerlejr for 70 kr i en uge

Moldova har 3 måneders lang skole ferie. 40.000 børn vokser op væk fra deres primær omsorgsperson. Vi oplever hvordan voksen kontakten svigtet og unge og børn er overladt til sig selv. Hele sommerne holder vi lejre for børn og unge. Teams af frivillige holder lejr i bydele, baggårde og landsbyer. Der er jubel i kvarteret når vi rykker ind, med hoppeborge, telte og en uges program og ikke mindst nærvær. Vi har kunne starte flere børne og ungdomsklubber på denne måde og har kontakt med mange hundrede børn ugentlig.  Hele August holder vi sommercamp og børn og unge  fra hele landet kommer rejsende. vi har holdt disse lejre i 11 år og ser hvordan arbejdet vokser. De flerste af vore mearbejdere mødte Jesus på disse lejr og er i dag selv med til at føre andre børn til Gud. Du kan støtte et barn og give en hel uges lejr oplevelese for 70 kr PayMobil 29 74 22 77. Husk at mærke det Lejr Moldova

 

 

Center for børn med særlige behov

Vi Pilgrims Internationals center for børn med særlige behov har udviklet sig meget og er nu et ressource center for børn fra hele byen og regionen. Specialister som talepædagog, børnepsykolog og specialpædagoger har sluttet sig til teamet og der bliver nu dagligt givet konsultation til børn med forskellige behov. Dette er meget glædeligt og vi er taknemlige for at har kunne faciliterer dette dejlige center med masser af materialle og muligheder.

Tanja en af vore medarbejder rejser tilbage til Briceni i begyndelsen af sommeren og har på hjerte at starte en center til. Vi vil geren støtte hende i projektet.