Skriv en tekst her

"Før jeg kom til Pilgrim House blev jeg ofte holdt i en kælder. Jeg er vandt til at få mad en eller to gange om ugen, og jeg er ikke bange for at bliver slået, for det har jeg oplevet dagligt"

Dette er hvad en af vore unge piger fortæller, da hun kommer til os, redet ud fra en desperat situation og hendes historie er ikke usædvanlig.   Hun gemte sit ansigt bag sit lange lyse hår og ville ikke i skole.  Idag er "Anna"  ikke et offer længere. Hun smiler og er en god elev. Hun har taget på og dyrker sport og er medarbejder i en børneklub. Hun  har planer om at studerer videre. Hendes lange hår er redt pænt tilbage og hun smiler og driller os andre. 

Du kan støtte en pige for 300 kr om måneden på MobilePay 29 74  22 77 Husk at mærk Pilgrim Hou​se

 

Pilgrims House

Pilgrim House er nu en realitet og hjem for 6 unge piger. Vi ser hvordan de trygge rammer og den daglige vejledning og støtte til uddannelse har gjort en kæmpe forskel. Vore unge piger blomstre op og vi glæder os sammen med dem i deres udvikling.  Det koster årligt  60.000 kr for alle omkostninger af dette hjem. Vær med til at gøre en forskel og standse trafficking.

Carinna som er leder på stedet siger med Mother Terasas ord.

“Not all of us can do great things. But we can do small things with great love.”

 

 

 

STOP TRAFFICKING

Vi har købt 250 m2 midtbys. Dette skal nu laves om til lejligheder og de første midler er givet til ombygning. Vi mangler stadig 100.000 kr til færdigøre det som skal være hjem for 12 unge piger. Der er et stort behov at give sårbare unge trygge rammer og vi tror på at hver by i Moldova skal kunne tilbyde sådanne værested og hjem. Det er på denne måde vi kan stande trafficking