Teen Challenge Moldova

 

Pilgrims International har været med til at etablere et rehabiliterings center i det nordlige Moldova. Det har nu i 11 år tilbudt stofmisbrugere og alkoholikere reel hjælp. Centret fungerer i dag under Teen Challenge programmet, som er et verdensomspændende kristent rehabiliterings program med store resultater.  Centret i Falesti er et af de eneste tilbud i det nordlige af Moldova, og der er som regel fyldt op. Vi arbejder ud fra den politik aldrig at nægte et menneske med oprigtige hendsigter ophold. Centret drives udelukkende ved hjælp af støtte fra venner og partnere.

Foruden et afprøvet og grundigt program for studenterne i Teen Challenge mulighed for at prøve kræfter med landbrug. For mange er det første gang de skal igang med at udføre hårdt fysisk arbejde og dette er med til at bygge beboernes selvværd, diciplin og  forståelse for  en daglig rutine

Jura leder med kyndig hånd det daglige arbejde med farmen.  Salg af produktionen er med til at hjælpe med at betale de mange regninger.   Rehabilitering i Moldova får ingen støtte fra kommunen og alle midler de selv skaffe.